Länsmans Helene

Länsmans Heléne Norman

Min Babar

Jag heter Heléne Norman, är 39 år och bor i Björbo. Här i byn bor jag med min man och våra två barn. På gården finns också en katt och två kaniner. Jag har jobbat i butik och med människor i hela mitt vuxna liv, något jag verkligen tycker om. Just nu studerar jag till butikschef och så har jag nyss avslutat försvarets ledarutbildning. Detta är bland det roligaste jag gjort och jag hoppas kunna få fortsätta på den banan.

Så till det som jag tycker allra bäst om, förutom min familj såklart, nämligen färg, form, konst, kläder, mode, musik och böcker. ja, allt som har med kreativitet att göra. DEt är något som alltid legat mig varmt om hjärtat och som jag ägnat mycket tid åt i mitt liv. Jag älskar alla TV-serier där man ägnar sig åt detta. Allt från Project runaway och Hela Sverige bakar till Top Model och Äntligen hemma. Jag ritar och målar i vår underbara och inspirerande målargrupp men jag målar även mycket själv och med mina barn. Jag ägnar mig även mycket tid åt matlagning, hemmapyssel och bakning, det är ju också en typ av konst/hantverk.

Jag tycker att det är så roligt och viktigt på många sätt.

 

Nu ser jag verkligen fram emot att få jobba med Land Art-projektet under våren och sommaren och jag är säker på att många kommer att upptäcka glädjen i skapandet.

Det är det viktigaste!

Kurr-bits

Dalarna - en del av världen Frostflicka Hand

Crazy eye

Det finns hopp för alla

Grattis

Värme

Dam

 

De flesta av målningara och teckningarna har jag gjort i samband med att vi har våra måndagsträffar i skapargruppen här i Björbo. Vi har verkligen roligt när vi träffas och testar nya tekniker.